slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Ίο ο Φίλιππος Φόρτωμας με την Αναπλ. Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη



Επόμενος σταθμός της περιοδείας του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς του κόμματος, Φίλιππου Φόρτωμα ήταν η Ίος, όπου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων.

Αρχικά, βρέθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ίου, όπου συναντήθηκαν με το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό, και ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Στέλιο Παξιμαδά και τον Δ/ντη Γεν. Ιατρικής και Υπεύθυνο Επιστημονικής Λειτουργίας κ. Δημήτρη Αλβανό, για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας κυρίως της νησιωτικότητας.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής Κυκλάδων και η Αν. Υπουργός επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Γκίκα και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Γκίκας με τη σειρά του, παρουσίασε στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας τα ζητήματα που απασχολούν το νησί και τους Ιήτες, ενώ ακολούθησε συζήτηση και παρουσίαση των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς εκλογές.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με κατοίκους για τη Δημόσια Υγεία και ενημέρωση για το πρόγραμμα “Προλαμβάνω”. Τέλος, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην αγορά και επαφές με πολίτες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η θερμή υποδοχή των κατοίκων της Ίου μας απέδειξε πως οι Κυκλαδίτες γνωρίζουν καλά όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις που πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νησιωτική Ελλάδα! Τα χρηματοδοτικά εργαλεία που ενεργοποίησε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν καθοριστικά για τη στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών. Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για τις Κυκλάδες μας και την επομένη των κρίσιμων Ευρωεκλογών της Κυριακής!».

Ειρήνη ΑγαπηδάκηΊος

Δεν υπάρχουν σχόλια: