slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι αιχμές Μωραΐτη, η απάντηση Ζαχαριάδη και η σφήνα Πολάκη


Δεν έχουν τέλος τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι πυκνές, διαδικτυακές παρεμβάσεις του στιχουργού και γνωστού υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Μωραΐτη προκάλεσαν νέα αντιπαράθεση σήμερα, στο timeline του Twitter.
Μετά το αιχμηρό άρθρο του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, «πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει:

Ο Σπίρτζης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Τεμπονέρας στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Ζαχαριάδης και ο Φλαμπουράρης στη ΝεΑρ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και η Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ.

Και ο Γιώργος Τσίπρας σπίτι του» τιτίβισε σήμερα ο κ. Μωραΐτης, για να εισπράξει την απάντηση του Κώστα Ζαχαριάδη.

«Πόσο πιο κανονικά θα ήταν όλα αν ο καθένας ήταν στον χώρο όπου ανήκει, ο Νίκος Μωραΐτης πετυχημένος στιχουργός και δημιουργικός καλλιτέχνης.

Με την πολιτική γεωγραφία δεν τα πάει και τόσο καλά, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και ιστορικές διαδρομές» ανέφερε από πλευράς του ο κ. Ζαχαριάδης, επιστρέφοντας τις κατηγορίες, όταν στο γαϊτανάκι δηλώσεων προστέθηκε και ο Παύλος Πολάκης, προσφέροντας «ενισχύσεις» στον κ. Μωραΐτη.



«Όντως Κωστα η ιστορια εγραψε πως αν δεν ειχες ερθει σε συννενοηση με τους μετεπειτα αποστατησαντες το περασμενο καλοκαιρι ,σημερα θα ειχαμε δημαρχο Αθηναιων το Νικο Παππα και οχι ευρωβουλευτη» σχολίασε στην συνέχεια ο Βουλευτης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας συνέχεια στην επίθεση που έχει σαλπίσει η πλευρά Κασσελάκη κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.



Twitter Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: