slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μητσοτάκης - Βρούτσης: Αξιοποιούμε την προίκα και τον πλούτο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων

 





Μαζί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Παιανία, που εγκαταλείφθηκαν από το 2011. 

Με το πρόγραμμα αξιοποίησής τους, που εκπονησαμε , εντάχθηκαν πλέον στην «οικογένεια» του ΟΑΚΑ και σε συνεργασία με τη Lamda Development ανακαινίζονται και αναβαθμίζονται. 

Ξαναπαίρνουν ζωή και αξιοποιούνται προς όφελος μιας νέας γενιάς αθλητών.


Ο στίβος αποκτά ξανά το «κλειστό σπίτι» του, τα δύο προπονητικά κέντρα θα βοηθήσουν περαιτέρω τον Αθλητισμό μας υψηλών προδιαγραφών και παράλληλα, στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, συνολικής έκτασης 108 στρεμμάτων, με τη στήριξη της Περιφέρειας δημιουργούνται χώροι άθλησης και πολιτισμού για τους κατοίκους της περιοχής της ανατολικής Αττικής. 


Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθούν τα δύο υπερσύγχρονα προπονητήρια που αναβαθμίζονται ενεργειακά, συντηρούνται οι μεταλλικές κατασκευές της οροφής και γίνεται αποκατάσταση των ζημιών, εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων. 

Ταυτόχρονα, ανακαινίζονται τα 16 δίκλινα δωμάτια στους ξενώνες για τη φιλοξενία αθλητών των εθνικών ομάδων.

Επίσης, ιδιαίτερη φροντίδα αποδίδεται στη βελτίωση της πρόσβασης και της διαμονής ατόμων με αναπηρία με ξενώνες αθλητών, ράμπες και ανελκυστήρες ΑμεΑ.


Βήμα-βήμα αξιοποιούμε την προίκα και τον πλούτο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεών μας🇬🇷



Δεν υπάρχουν σχόλια: