slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Νάξος και η τουριστική κίνηση του τριημέρου σε Alpha, Mega, Open!

Σήμερα, του Αγίου Πνεύματος, τρεις εκπομπές συνδέθηκαν ζωντανά με τη Νάξο για να πληροφορηθούν για την τουριστική κίνηση στο νησί μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αλλά και για να πάρουν μια... γεύση από Αιγαίο!

Το «Super Κατερίνα» του Alpha απόλαυσε ένα υπέροχο γλέντι, με νησιώτικη μουσική και τραγούδι και νοστιμιές με τα εκλεκτά προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου και του νησιού μας! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Χρήστος Νέζος, παρέα με τις εξαιρετικές ηθοποιούς Μαρία Αντουλινάκη και Ελένη Καρακάση, η οποία μάλιστα εντυπωσίασε και με τις τραγουδιστικές της ικανότητες! Στο βιολί ήταν ο Γιάννης Πειραιώτης και στο λαούτο ο Μανώλης Ξενικουδάκης.

Δείτε το απόσπασμα:

Παράλληλα, όλες τις λεπτομέρειες για την τουριστική κίνηση στη Νάξο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έδωσαν, στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργος Λατίνας.

Η κίνηση στο νησί μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, ήταν λίγο πιο κάτω από το περυσινό, γεγονός που οφείλεται, μεταξύ άλλων και στο ότι φέτος η αργία έπεσε πιο κοντά στις προγραμματισμένες διακοπές του καλοκαιριού. «Το ακτοπλοϊκό εισιτήριο ήταν πάντα ένα θέμα. Αυτήν την στιγμή είναι κάπως πιο τσιμπημένες οι τιμές. Εμείς εδώ δεν δουλεύουμε Σαββατοκύριακα ή τριήμερα, οι τιμές είναι ίδιες γιατί έχουμε μπει στην κανονική ροή του καλοκαιριού. Υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γ. Λατίνας.

Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, να παίζει τον ρόλο του… ανταποκριτή, το «Πρωινό ΣουΣού» του Open συνδέθηκε με τη Νάξο και πληροφορήθηκε για την τουριστική κίνηση στο νησί μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος από τους Ναξιώτες επιχειρηματίες Μιχάλη Καπρή (εστίαση) και Μιχάλη Κρητικό (ξενοδόχος)!

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: