slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ με την παράκληση να δημοσιευτεί


--m



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/6/2024

 

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ.Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και φορέων ανακοινώνει την έναρξη του πρώτου θερινού κύκλου δωρεάν σεμιναρίων, για τους κατοίκους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Τα επιμορφωτικά προγράμματα που θα ξεκινήσουν άμεσα, περιλαμβάνουν εξ' αποστάσεως σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών, υπολογιστές, φωτογραφία, εργασιακή συμβουλευτική και απευθύνονται στο γενικό ενήλικο πληθυσμό των νησιών, ηλικίας 16+, ανεξαρτήτου φύλου, καταγωγής, εκπαιδευτικού επιπέδου ή επαγγελματικής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα προγράμματα και να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ www.kek-gennimatas.gr  ενώ ο κατάλογος των αναρτημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα ανανεώνεται καθ' όλη τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων με νέα σεμινάρια εξ' αποστάσεως αλλά και δια ζώσης σε νησιά των δύο νομών.

Τα εν λόγω σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: