slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ευδοκία Κατσάνη : Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκο Γιώργο για την επιλογή του στο πρόσωπο μου να αποτελέσω τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο στο Περιφερειακό Φυτώριο ΑΕ.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκο Γιώργο Γιώργος Χατζημάρκος για την επιλογή του στο πρόσωπο μου να αποτελέσω τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο στο Περιφερειακό Φυτώριο ΑΕ.
Η επιλογή αυτή με τιμάει, όμως ταυτόχρονα με γεμίζει και ευθύνη για να συνεχίσουμε μαζί για τα νησιά μας από εκεί που σταματήσαμε.
Σε μια εποχή όπου δυστυχώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αρχίζουν και φαίνονται ολοένα και περισσότερο, ο σεβασμός μας στο περιβάλλον αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας!
Το έργο της Περιφερειακής εταιρείας του Φυτώριου είναι πολύ σημαντικό για τα νησιά μας, καθώς εκτός από τις νότες καλλωπισμού που μπορεί να προσφέρει στην καθημερινότητα μας, συνεισφέρει ουσιαστικά και στην εξισορρόπηση της φύσης σε ένα περιβάλλον που τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε φερθεί με τον απαραίτητο σεβασμό.
Μαζί με τον πρόεδρο μας κ. Μιχάλη Λουλου, Μιχάλης Λουλούς τον αντιπρόεδρο μας κ. Κώστα Χατζηχριστοδουλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Φυτώριου ΑΕ είμαστε εδώ για να δώσουμε αυτήν την μάχη σε συνεργασία με όλους τους φορείς για τα νησιά μας την επόμενη πενταετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: