slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές ΚΕΔΕ: “Κλείδωσε” η ημερομηνία – Όλο το πρόγραμμα

Οι εκλογές της ΚΕΔΕ , όπως είχαμε αναφέρει στο aftodioikisi, λόγω της 24ωρης απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου, αλλά και της επετείου της τραγωδίας των Τεμπών την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Μαρτίου. Οι δύο σίγουροι υποψήφιοι για την προεδρία του είναι ο νυν πρόεδρος και Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας καλεί τους εκλεγέντες Εκπροσώπους που αναδείχτηκαν από τις Γενικές Συνελεύσεις των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων στην ΙΖ’ Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ και Εκλογές για την ανάδειξη των συλλογικών οργάνων (διοικητικό και εποπτικό συμβούλιο) που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2, Μαρτίου και ώρα 9:00 στο ξενοδοχείο Caravel αίθουσα OLYMPIA.

Στην γενική συνέλευση συμμετέχουν:

Α) όλοι οι δήμαρχοι

Β) οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί ως εκπρόσωποι κάθε ΠΕΔ στην γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ

Γ) όσο διετέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εποπτικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, εφόσον έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι και διατηρούν την ιδιότητα αυτή.

Οδοιπορικά έξοδα:

Τα οδοιπορικά έξοδα και η εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση των εκπροσώπων καλύπτονται από τις οικείες περιφερειακές Ενώσεις εκτός των απερχόμενων μελών του διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ οι δαπάνες των οποίων καλύπτονται από την ΚΕΔΕ.

Για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία οι εκπρόσωποι των ΠΕΔ θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ η δίπλωμα οδήγησης.

Παρακαλούμε τους εκπροσώπους των περιφερειακών ενώσεων να βρίσκονται εγκαίρως στον τόπο σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΚΕΔΕ κυρία Δέσποινα Λουκάκη Αν Γενική Διευθύντρια της ΚΕΔΕ στο τηλέφωνο 213 2147511 και κυρία Αφροδίτη Παναγιωτοπούλου διευθύντρια επικοινωνίας και διεθνών σχέσεων της ΚΕΔΕ στο τηλέφωνο 213 214 7515.

Το πρόγραμμα:

• 09:00 – 10:00: Διαπίστευση συνέδρων.

• 10:00 – 10:30: Διαπίστωση απαρτίας

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Έγκριση Κανονισμού Εργασιών ΙΖ ́ Γενικής Συνέλευσης

• 10:30 – 11:30: Καλωσόρισμα Δημάρχου Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα

Χαιρετισμός Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Λάζαρου Κυρίζογλου / Χαιρετισμοί Πολιτικής Ηγεσίας Υπουργείου Εσωτερικών

• 11:30 – 13:00 Τοποθετήσεις Αυτοδιοικητικών Παρατάξεων

• 13:00 – 14:00 Διάλειμμα

• 14:00 – 19:00 Έναρξη διαδικασιών εκλογής (ψηφοφορία) μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου Κ.Ε.Δ.Ε. 2024 – 2028

• 19:00 Λήξη ψηφοφορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: