slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Λάζαρος Θεόφιλος στον Aegean Voice για το Ίδρυμα Στήριξης, το έργο του, την σύνθεση του Δ.Σ. του και τη διαθήκη Κατσούλη ΒΙΝΤΕΟ

Για το Ίδρυμα Στήριξης του Κ.Υ.-Νοσοκομείου Νάξου μίλησε στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη, ο πρόεδρός του Λάζαρος Θεόφιλος. Ο κ. Θεόφιλος αναφέρθηκε στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και απάντησε στην κριτική που δέχεται σε ό,τι αφορά στην εκπροσώπηση φορέων σε αυτό με βάση του καταστατικό του. 
Επίσης αναφερόμενος στο θέμα της κληρονομιάς της Κατσούλη και στο ρόλο του Ιδρύματος στο θέμα, σημείωσε ότι η διοίκηση του νοσοκομείου Νάξου ήταν αυτή που δεν θέλησε την εμπλοκή του Ιδρύματος για την κληρονομιά. Παράλληλα γνωστοποίησε ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις για το θέμα αφού έχει κριθεί η γνησιότητα της διαθήκης κάτι που είχε προσβληθεί δικαστικά από συγγενή της εκλιπούσας. Τέλος ο κ. Θεόφιλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, σημείωσε ότι σκέπτεται να καταθέσει αίτηση για τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: