slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού.

Ύψιστη τιμή για τον χώρο του Αθλητισμού, όπου προΐσταμαι από τον αναβαθμισμένο ρόλο του αναπληρωτή Υπουργού, η παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου.

 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις για όλους μας λόγω της συμπλήρωσης 20 ετών από τη διοργάνωση του «Αθήνα 2004» και την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου🇬🇷


Ήταν όλοι εδώ! Μαζί μας, στο σπίτι τους! Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου, που αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της θρυλικής μας ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελάκης, οι Ολυμπιονίκες και οι Παραολυμπιονίκες μας, τα μέλη των διοικήσεων των Εθνικών Αθλητικών μας Κέντρων, των Λιγκών, των Ομοσπονδιών και όλων των αθλητικών φορέων της χώρας! 


Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας ανακοίνωσε πως αποδέχθηκε το αίτημά μου για την έκδοση επετειακών, συλλεκτικών νομισμάτων προς τιμήν των δύο ανεπανάληπτων στιγμών μας το 2004! Τι τιμή! Τον ευχαριστώ θερμά!


Νιώθω ευλογημένος που αξιώθηκα να βρίσκομαι στο τιμόνι του Αθλητισμού και να ζω τις συγκλονιστικές στιγμές ανάμεσα σε όλους εσάς! 

Δεν έχω λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. 

Ευχαριστώ τον Π/Θ Kyriakos Mitsotakis  που μας στηρίζει έμπρακτα στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να αναδείξουμε τον Αθλητισμό, τις Αξίες του και τα οφέλη του για την κοινωνία! 


Ανεπανάληπτη η ατμόσφαιρα στη σημερινή εκδήλωση και τί άλλο να ζητήσω από το να σηκώσουμε τα μανίκια και να συνεχίζουμε την συστηματική και μεθοδική δουλειά για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα! 

Γνωρίζω ότι και οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο μας υπερβάλλουν εαυτόν για την ανάδειξη του αθλητισμού που τόσο αγαπάνε!


Τιμούμε το παρελθόν και χτίζουμε το μέλλον!

👇

https://www.gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3952-20-2004-euro














































 

Δεν υπάρχουν σχόλια: