slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ.Βρούτσης- Συνεχίζει δυναμικά από την Τήνο μας!!!

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Τήνο μας , ο κ. Γιάννης Βρούτσης, που τόσο αυτές τις ημέρες στις προγραμματισμένες περιοδείες του, όσο και καθ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, συνεχίζει να επισκέπτεται εντατικά τα νησιά μας.στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στο νησί της Τήνου, όπου έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σιώτο, την Έπαρχο – Αντιπεριφερειάρχη κα. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Τήνου Ν.Δ. κ. Αργύριο Δεσύπρη, καθώς και τα μέλη της τοπικής.

Ο κ. Βρούτσης, κατά την τριήμερη περιοδεία του στο νησί θα επισκεφθεί τις περιοχές Πύργο, Πάνορμο, Υστέρνια, Καρδιανή, Στενή, Φαλατάδο, Τριαντάρο, Δύο Χωριά, Μοναστήρι, Κτικάδο, Καλλονή, Κώμη, και Κάμπο. Πολύ σημαντικό γεγονός και παρουσία του στα εγκαίνια της Στέγης Ιατρού Περιφερειακού Ιατρείου Στενής, και βεβαίως η συμμετοχή του και στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Βρυσιώτισσας, στο Βρυσί.










Κεντρική Ομιλία αύριο στις 7μ.μ. στο νησί
Ο κ. Βρούτσης, θα ολοκληρώσει την τριήμερη περιοδεία του στο νησί της Τήνου με κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μάϊου και ώρα 19.00 στη Στέγη Γραμμάτων – Πολιτισμού και Παιδείας (Μοσχούλιος Σχολή).
Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με φίλους, κομματικά στελέχη και κατοίκους του νησιού.
“Ρακοκεράσματα στην ευλογημένη Τήνο με τους καλούς μου φίλους στη Στενή στου Ντουάρ με Λούζα και μαλαθούνι.”

                     
Με πληροφορίες από την
Δημοσιογράφο
Σεμνή Τριανταφυλλίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: