slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρατάθηκε η θητεία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου Νάξου Καλλίτσας Φραγκίσκου

  

Με κοινές αποφάσεις του υπουργού Υγείας και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας δίνεται παράταση στις θητείες κάποιων διοικητών νοσοκομείων. Το έργο των διοικητών των νοσοκομείων αξιολογήθηκε από ειδική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το «τιμόνι» των νοσοκομείων έλαβαν οι έως τώρα διοικητές, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019. Εξ αρχής της θητείας τους είχε τεθεί από την τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο χρονικός περιορισμός της τριετίας. Επίσης είχε οριστεί η τριμηνιαία αξιολόγηση και η υποβολή σε συνεχή έλεγχο, συνεπώς όσοι δεν πέρασαν τα «crash tests» θα δουν την πόρτα εξόδου του ΕΣΥ.


Όσον αφορά 2η ΥΠΕ, ανάμεσα στους διοικητές των νοσοκομείων, είναι και της της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ.

Η απόφαση:

Παρατείνουμε τη θητεία της ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑΣ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΟ 447914, πτυχιούχου Χημικού Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως Αναπληρώτριας Διοικήτριας στο Γ.Ν. – Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας της 2ης Υ. Πε. Πειραιώς & Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, από την λήξη αυτής, δυνάμει της ως άνω δύο β (2β) σχετικής Απόφασης και έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού του Αναπληρωτή Διοικητή στο εν λόγω Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν. 4735/2020 (ΦΕΚ 197/Α΄/12-10-2020), όπως ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: