slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συλλόγος Φιλωτιτων Νάξου : Παρακαλούμε τούς αρμόδιους να μας δώσουν επίσημη ενημέρωση για την απευκταία απειλή στην πνευματική ζωή της ορεινής Νάξου.


Σύμφωνα με την ανάρτηση της Εκπαιδευτικού κ. Άννας Μουστάκη- Αννα Μουστακη στο Διαδίκτυο ( την κοινοποίησε και στην σελίδα του Συλλόγου μας ) ,το ΔΣ του Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξου, ενημερώθηκε για την πρόθεση μεταφοράς του ΔΙΕΚ - ΔΙΕΚ Νάξου 


από το Κτηριακό Συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ ΝΑΞΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ - 1ο ΕΠΑΛ Νάξου Μιχάλης Κατσάνης στην Χώρα Νάξου .Αν αυτό το γεγονός συμβαίνει, εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτό ,την πικρία και την πρόθεσή μας να αγωνιστούμε για την δίκαιη παραμονή του ΔΙΕΚ στο Φιλώτι .Η ορεινή Νάξος ,είναι το μεγαλύτερο μέρος του νησιού , περίσσειας ομορφιάς , ελλειμματικη ,όμως,σε πνευματικό εξοπλισμό και πλείστων άλλων αναγκαίων .Η ενίσχυση ζωής του στο Φιλώτι θα σημάνει αναζωογόνηση και "της παιδεμενης " ορεινής Νάξου .

Παρακαλούμε τούς αρμόδιους  να μας δώσουν επίσημη ενημέρωση για την απευκταία απειλή στην πνευματική ζωή της ορεινής Νάξου.   

Το ΔΣ του Συλλόγου Φιλωτιτων Νάξο

Δεν υπάρχουν σχόλια: