slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση του Αναπλ. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση με τους διακεκριμένους Έλληνες Πρωταθλητές Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρη Πετρούνια

Συνάντηση με τους διακεκριμένους -Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά- Έλληνες Πρωταθλητές Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρη Πετρούνια πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, όπου και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τους επόμενους σταθμούς της μεγάλης προετοιμασίας τους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου 2024.

Ο κ. Βρούτσης, αφού συνεχάρη τους δύο αθλητές μας για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, υπογράμμισε ότι:


«Σήμερα, πραγματοποίησα δύο εξαιρετικά σημαντικές συναντήσεις με τους διακεκριμένους, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά- Πρωταθλητές μας, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρη Πετρούνια.

Η σπουδαία κυρία του στίβου μας, που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι στον Αθλητισμό μετρούν πρωτίστως η ψυχή και η αδάμαστη θέληση πέρα από κάθε πρόσκαιρο εμπόδιο, "φώτισε " το γραφείο μου με το χαμόγελο και τη θετική της διάθεση.

Ο ανεπανάληπτος "Άρχοντας των κρίκων" Λευτέρης Πετρούνιας, μας χάρισε λίγη από τη νικηφόρα αύρα και το αλύγιστο πείσμα του.

Και οι δύο, με ενημέρωσαν για τους επόμενους σταθμούς της μεγάλης και επίπονης προετοιμασίας τους ενόψει των "Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024". 

Εγώ από την πλευρά μου τους διαβεβαίωσα, ότι η Ελληνική Πολιτεία θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, συμπαραστάτης και συμμέτοχος.

Ζητάμε από όλους τους Πρωταθλητές  μας να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αθλητικής πανστρατιάς, με στόχο την εμπέδωση της κουλτούρας της άσκησης στην κοινωνία, αλλά πρωτίστως να αποτελέσουν έμπνευση για τους νέους μας!

Ο Αθλητισμός νοηματοδοτείται στα πρόσωπα της Αντιγόνης και του Λευτέρη, με τους οποίους ως Υπουργείο Αθλητισμού θα πραγματοποιήσουμε συνέργειες και δράσεις, για την διάδοση των αξιών του».


Δεν υπάρχουν σχόλια: