slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σιφναικα Νεα : Μόλις λάβατε το γνήσια προεκλογικό φύλλο Αυγούστου -Σεπτεμβρίου

Αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες

Γνήσια προεκλογικό το φύλλο που μόλις λάβατε. Δύο μηνών, καθ' ότι καλοκαιρινό. Είμαστε 2 εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πρόθεση μας ήταν να βοηθήσουμε να ενημερωθούν οι πολίτες για τις επιλογές που έχουν μπροστά στην κάλπη. Τρεις οι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο μας για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής και τους ζητήσαμε να μας δώσουν τα βασικά στοιχεία της φυσιογνωμίας τους και φυσικά τους/τις υποψηφίους τους. Μελετήστε τα, φροντίστε να ενημερωθείτε και από τις εκδηλώσεις τους και αποφασίστε. Σωστός πολίτης (και χρήσιμος) είναι ο ενημερωμένος πολίτης.

Το νερό είναι το φλέγον θέμα στο οποίο επανέρχεται η αρθρογράφος μας Αλεξάνδρα Κατσίρη και η ακτοπλοΐα το θέμα που «κατέχει» ο Γιώργος Βερνίκος. Τέλος στην 8η σελίδα θα βρείτε ένα ενδιαφέρον, περιεκτικό και καλογραμμένο άρθρο του Γιώργου Θεοδώρου για το μνημείο της εκκλησίας «Παναγιά τα Γουρνιά».

Καλή ανάγνωση!

Υ.Γ. Μην ξεχνάτε τις συνδρομές σας καθότι «Δει, δη …χρημάτων» Και να στέλνετε κανένα μηνυματάκι με τη γνώμη σας για την εφημερίδα

Σιφναικα Νεα : Μόλις λάβατε  το  γνήσια προεκλογικό   φύλλο  Αυγούστου -Σεπτεμβρίου  


Δεν υπάρχουν σχόλια: