slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρώτο Κουδούνι – Γυμνάσιο Βίβλου: Αγιασμός και η υπόσχεση για έλευση Σχολικού Τροχονόμου

Από Νικόδημος Λιανός
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και το πρώτο κουδούνι ήχησε στο Γυμνάσιο Βίβλου. Νέα Διευθύντρια, νέα πρόσωπα (τα περίφημα πρωτάκια) και η ώρα του Αγιασμού έφτασε.. Βέβαια, τα βασικά προβλήματα παραμένουν.

Όπως αυτό της ασφάλειας των μαθητών στη μετάβασή τους από το κεντρικό δρόμο έως το σχολείο. Στο Γυμνάσιο δεν βρέθηκε κάποιος αυτοδιοικητικός ή υποψήφιος.

Υπήρξε όμως το μήνυμα που έστειλε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Ηλίας Ορφανός, ο οποίος αφού έδωσε τις ευχές του ανέφερε ότι άμεσα έρχεται «σχολικός τροχονόμος» για την τήρηση της τάξης έως να βρεθεί οριστική λύση.

Να σημειώσουμε ότι για μία ακόμη φορά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, ώστε τα παιδιά να νιώσουν όμορφα στην … επιστροφή στο σχολείο τους.

Αναλυτικά, η ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βίβλου

«Με μεγάλη μας χαρά παρακολουθήσαμε τελετή του Αγιασμού των μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου μας.

Ο Aιδεσιμολογιώτατος πατέρας Εμμανουήλ Σκουλάτος τέλεσε τον Αγιασμό και έδωσε την ευχή του στους μαθητές και καθηγητές

Η νέα μας Διευθύντρια κ. Μαρία Αξαοπούλου παρότρυνε όλους τους μαθητές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι με πνεύμα συνεργασίας όλα θα κυλήσουν τέλεια.

Ο Σύλλογος μας ήθελε στο φετινό Αγιασμό να δώσει ένα διαφορετικό τόνο και να χαρίσει στους μαθητές μηνύματα για την νέα σχολική χρονιά.

Αυτό το καταφέραμε παρέα με την κ. Δέσποινα Στεφανάκη ( ψυχοθεραπεύτρια παιδιών) και την κ. Σοφία Πρεβόλη (κοινωνική λειτουργό)

Τα λόγια τους άγγιξαν τους μαθητές και έδωσαν ένα αισιόδοξο χαρακτήρα.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μανδηλαράς η Γραμματέας κ. Ειρήνη Βενιέρη και η Υπεύθυνη εκδηλώσεων κ. Χριστίνα Κρητικού εκπροσώπησαν τον Σύλλογο μας.

Ο κ. Μανδηλαράς ευχήθηκε στους μαθητές και καθηγητές ένα δημιουργικό και υγιές σχολικό έτος και για ακόμη μια φορά επεσήμανε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα στηρίξει δυναμικά το Γυμνάσιο μας.



Κλείνοντας θα αναφέρουμε το μήνυμα του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ηλία Ορφανού για το πολύ σοβαρό θέμα της πρόσβασης των μαθητών στο Γυμνάσιο μας με ασφάλεια.

Ο κ. Ορφανός ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τέλεση του Αγιασμού, μας είπε ότι πολύ σύντομα θα έχουμε Σχολικό Τροχονόμο έως ότου βρεθεί μια μόνιμη και ασφαλή λύση.

Ευχόμαστε το καλύτερο στους μαθητές και στους καθηγητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: