slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Μαριλένα Σαββίδου



Σαββίδου Μαριλένα του Σταύρου

Ιδιωτικός Υπάλληλος - Βοηθός Λογιστή

Καλωσορίζουμε τη Μαριλένα Σαββίδου, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Μαριλένα δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών από τη θέση του βοηθού λογιστή σε λογιστήριο εμπορικής εταιρείας.  Είναι απόφοιτη του ΕΛΚΕΠΑ, καθώς και του ΙΕΚ Ξυνή, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πατρών στη Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών επιστημών στο Τμήμα Θεατρικών σπουδών.

Είναι μέλος της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών  και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με την "Εν οδώ", ενώ είναι επίσης μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης και της Ομάδας ΦΟΣ.

Ζει στα Φηρά με τον γιό της και είναι Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων Θήρας, ενώ διατέλεσε και του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού σχολείου Οίας και Γυμνασίου Φηρών.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαριλένα Σαββίδου, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: