slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υποψήφιου Συμβούλου - Καραμολέγκος Χαράλαμπος


-

Καραμολέγκος Χαράλαμπος του Παρασκευά (Κουρουμπίνης)

Συνταξιούχος Οικοδόμος

Καλωσορίζουμε το Χαράλαμπο Καραμολέγκο, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

O Χαράλαμπος, έχει αφιερώσει πολλά χρόνια υπηρετώντας το χωριό του το Εμπορείο, ως πρόεδρος αλλά και ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, καθ' όλη τη διάρκεια της θητεία της Θηραϊκής Πολιτείας στο Δήμο Θήρας. Επίσης είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θήρας επί 30 έτη.

Με τη σύζυγο του απέκτησαν τέσσερα παιδιά και σήμερα χαίρονται τα 10 εγγόνια τους.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Χαράλαμπο Καραμολέγκο, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: