slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Μπεκιάρης Μάριος



Μπεκιάρης Μάριος του Κωνσταντίνου
Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε το Μάριο Μπεκιάρη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μάριος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού, τόσο στη φιλοξενία όσο και την εστίαση. Φοίτησε στο Λύκειο Αθηνά των εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη και στο διεθνές σχολείο TASIS Hellenic. Συμμετείχε από νεαρή ηλικία στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών μέσω του διεθνούς προγράμματος M.U.N. (Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών). Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Management και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές επίσης στη Σκωτία, όπου ολοκλήρωσε το Master του στην Ανάλυση και Διαχείριση Κρίσεων και Εχθροπραξιών στην Ακαδημία Πολιτικών Επιστημών και Στρατηγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Aberdeen.

Ασχολήθηκε από την εφηβική ηλικία εντατικά με την μουσική, τις καλές τέχνες και τον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, το Αλπικό Σκί και το handball. Αργότερα ασχολήθηκε με την ακροβατική πολεμική τέχνη της Capoeira όπου διαγωνίστηκε σε Πανευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Είναι μέλος του Σωματείου οι Φίλοι της Σαντορίνης και συμμετέχει στη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής.

Κατάγεται από το Ημεροβίγλι και δραστηριοποιείται εκεί, διαμένει με τη σύζυγο και το παιδί τους στη Μεσαριά τα τελευταία χρόνια.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μάριο Μπεκιάρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: