slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία : Ανακοίνωση υποψήφιου συμβούλου - Κατσίπης Νικόλαος


Κατσίπης Νικόλαος του Δημητρίου   

Μαθηματικός - Γενικό Λύκειο Θήρας

Καλωσορίζουμε το Νικόλαο Κατσίπη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Νίκος, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, που εδώ και 12 χρόνια διδάσκει μαθηματικά στα σχολεία της Σαντορίνης. Αριστούχος απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης, με διακρίσεις και υποτροφίες σε όλα τα έτη σπουδών  από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα "Θεωρητικά Μαθηματικά" του Παν. Κρήτης, για το οποίο επίσης διακρίθηκε με την υποτροφία του κληροδοτήματος Μ.Μ Μανασσάκη.

Ζει στον Πύργο, από τον οποίο κατάγεται και μεγάλωσε, μαζί με τη σύζυγο του επίσης μαθηματικό Δικαία Νικολή και τους δύο γιούς τους. Είναι μέλος του Δ.Σ του Α.Ο Πύργου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Πύργου-Μεγαλοχωρίου.

Γνωρίζει άριστα τα εκπαιδευτικά θέματα του τόπου μας και συνεχώς προσφέρει στα παιδιά, διατηρώντας προσωπική ιστοσελίδα με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Νικόλαο Κατσίπη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: