slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση υποψήφιου συμβούλου - Ακριβούλης Μιλτιάδης





Ακριβούλης Μιλτιάδης

Μαθηματικός - Επιχειρηματίας Τουρισμού

Καλωσορίζουμε το Μιλτιάδη Ακριβούλη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μιλτιάδης, είναι καθηγητής μαθηματικών, διδάσκοντας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εκπαίδευσης για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα από εφέτος, δραστηριοποιείται και στον τομέα του τουρισμού, λειτουργώντας τη δική του επιχείρηση με γραφείο τουρισμού.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης, από όπου και έλαβε το πτυχίο Μαθηματικών.

Ζει στην Περίσσα με τη σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μιλτιάδη Ακριβούλη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: