slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία :Αναγγελία Υποψήφιου Συμβούλου - Νομικού Γεωργία του Ιωάννη


Νομικού I. Γεωργία (Τζωρτζάκη)

Επιχειρηματίας Τουρισμού - Λογίστρια 

 

Καλωσορίζουμε τη Γεωργία Νομικού, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της. 

 

Η Γεωργία, είναι μια πολυπράγμων ενεργός πολίτης του τόπου μας, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία και δράση σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα. 

 

Είναι ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του παραρτήματος Θήρας της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις της Εταιρείας από το 2017 έως σήμερα και έχει συμβάλλει  στις προτάσεις για τη φέρουσα ικανότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Θήρας. 

 

Την περίοδο 2013-2017 υπηρέτησε από τη θέση του Γραμματέα στο Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων Νότιας Σαντορίνης, όπου συνέβαλε στις δράσεις και τη λειτουργία του. Ούσα έγκυος συνέβαλε να αναδειχθεί το θέμα του κλειστού νοσοκομείου της Σαντορίνης  στη Γαλλική κρατική τηλεόραση France2 το 2014. Υπήρξε  μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του Εμπορείου και είναι μέλος της  Εθελοντικής ομάδας Σαντορίνης.

 

Έχει σπουδάσει Λογιστικά και απέκτησε δεύτερο πτυχίο στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του ΕΑΠ (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο). Λειτούργησε για μια δεκαετία το δικό της λογιστικό γραφείο. Από νεαρή ηλικία εργάζεται στον τουριστικό τομέα και διατηρεί μικρή τουριστική μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων.  

 

Καταγόμενη από το Εμπορείο είναι κάτοικος Περίσσας και είναι παντρεμένη με τον Θάνο Καραντάνη. Μαζί έχουν δύο αγόρια. Η ίδια έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του Εμπορείου.

 

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Θηραϊκής Πολιτείας το 2019. Παρότι δεν εκλέχθηκε συνέχισε να έχει  ενεργό παρουσία στις διαδικασίες της παράταξης. Πιστεύοντας στην ενδυνάμωση των θεσμών της αυτοδιοίκησης θέτει και πάλι τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της.

 

 

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Γεωργία Νομικού, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, αυτή που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: