slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Αλεφραγκής Μηνάς



Αλεφραγκής Μηνάς του Νικολάου (Τρομάρας)

Επιχειρηματίας Εστίασης – Συντηρητής Αρχαιοτήτων

Καλωσορίζουμε το Μηνά Αλεφραγκή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Ο Μηνάς, είναι ένας πολυπράγμων πολίτης του τόπου μας, που ζει στο Ακρωτήρι με τη σύζυγο του Εργίνα Αληφραγκή και τα τέσσερα παιδιά τους.

Είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Η σπηλιά του Νικόλα" στο Ακρωτήρι, με έντονη δραστηριότητα στον τομέα της γαστρονομίας της θηραϊκής γης.

Με σπουδές στη συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων τέχνης, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον Αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου.

Η αγάπη του για τον πολιτισμό, εκφράζεται μέσα από την ενασχόληση του με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, μέσα από θεατρικές και χορευτικές ομάδες, ενώ υποστηρίζει ενεργά εθελοντικά σωματεία όπως ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.  

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Μηνά Αλεφραγκή, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: