slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Ανακοίνωση Υποψήφιων Συμβούλων


Νομικός Γεώργιος (Μπουάς)

Υπάλληλος ΔΕΗ

 

Καλωσορίζουμε το Γεώργιο Νομικό, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

 

Ο Γιώργος, είναι ένας δραστήριος άνθρωπος της κοινωνίας του τόπου μας. Ασχολείται έντονα με τα κοινά, τόσο μέσα από την κοινωνική, όσο και την αυτοδιοικητική του δράση. Εκλέγεται  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θήρας από το 2012 με τη Θηραϊκή Πολιτεία. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας από το 2014 έως το 2019, καθώς και μέλος των Διοικητικών συμβουλίων της Κοινωνικής Μέριμνας, της ΔΕΥΑΘ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, έχοντας την εποπτεία του αλιευτικού καταφυγίου της Βλυχάδας επιλύοντας πολλά χρονίζοντα μέχρι τότε προβλήματα του.

Από το 1983 μέχρι και σήμερα εργάζεται σε διάφορες θέσεις ευθύνης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Θήρας.

Σπούδασε στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, στο τμήμα Μηχανικών και αποφοίτησε με άριστα. Ταξίδεψε με ποντοπόρα φορτηγά πλοία, σε διάφορες χώρες του κόσμου, ως Αξιωματικός Μηχανής. Σήμερα είναι μέλος του κλιμακίου επιθεώρησης πλοίων του Λιμεναρχείου Θήρας.

 

Ήταν εκκλησιαστικός επίτροπος στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Μεσαριάς, από το 2005 έως 2009, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Ιεροψαλτών Θήρας, του Αθλητικού Συλλόγου Πανιωνίου Σαντορίνης και του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαριάς, «Ο Άγιος Δημήτριος». Επίσης, ήταν μέλος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα γιό Μηχανολόγο Μηχανικό και μια κόρη Ιατρό.

 

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει το Γεώργιο Νομικό, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και τουριστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του.  

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: