slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες Αχτσιόγλου - Παππά για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 4 ώρες η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, δύο υποψηφιότητες έχουν «κλειδώσει» για την νέα ηγεσία.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πρόκειται για την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νίκο Παππά.https://www.lykavitos.gr/news/politics/kleidosan-oi-ypopsifiotites-axtsioglou-pappa-gia-tin-igesia-tou-syriza

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει ήδη ενημερώσει τους συντρόφους του από την «Κίνηση Μελών» για την απόφασή του αυτή και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το ερχόμενο Σάββατο στην κεντρική Επιτροπή.

Από την άλλη, η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της εντός της εβδομάδας, ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή, ενώ παράλληλα, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι ο Γιάννης Δραγασάκης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Επίσης, αναμένεται να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους δύο ακόμη στελέχη του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα ονόματα των οποίων παραμένουν στο τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: