slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία Ανακοίνωση υποψήφιου συμβούλου - Ξαγοράρη Μαρία


Ξαγοράρη Ε. Μαρία

Εκπαιδευτικός

Καλωσορίζουμε τη Μαρία Ξαγοράρη στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Μαρία, είναι άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο μέλλον, στα παιδιά μας. Σπουδαία εκπαιδευτικός, δασκάλα στο Δημοτικό σχολείο της Μεσσαριάς και του Βόθωνα, μητέρα δύο παιδιών, δεν διδάσκει απλά τα μαθήματα του σχολικού προγράμματος. Μέσα από σημαντικές δράσεις που συμμετέχει και οργανώνει, δείχνει με τον σωστό τρόπο στους μαθητές πώς να αντιμετωπίζουν ζητήματα που αφορούν όλη τους τη ζωή. Η Οδική Παιδεία, είναι ένα από αυτά, με την ίδια να είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου οι «7 ΕΠΤΑ Εθελοντές Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων».

Ζώντας μέσα στα σχολεία του τόπου μας, παρακολουθεί με χαρά την αύξηση των μαθητών, όμως προβληματίζεται για τα θέματα που παρατηρούνται τόσο με τις ελλείψεις που προκύπτουν σε σχολικές υποδομές, όσο και με την κατάσταση που επικρατεί στους χώρους ψυχαγωγίας των παιδιών, όπως οι παιδικές χαρές, σε θέματα ασφάλειας και καταλληλόλητας. Την ίδια ώρα γνωρίζει καλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της εκπαιδευτικοί στη Σαντορίνη, ειδικά με το θέμα της στέγασης.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Μαρία Ξαγοράρη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

 


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: