slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Εφη… αυτοφωράκιας

Χαίρετε, «εγώ θέλω να αναλάβω αλλά, ρε παιδιά, δεν είμαι και αυτοφωράκιας» φέρεται να είπε η κόκκινη Εφη (Αχτσιόγλου) στους δικούς της. Και αυτό γιατί λέει ότι… μέχρι τη δόξα μεσολαβούν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αλλά και οι ευρωεκλογές που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πηγαίνει όλο και πιο χαμηλά

Μάλιστα, και τι να γίνει άραγε; Προσέξτε, η πηγή μου (πολύ δυνατή) λέει ότι το πρόβλημα είναι σύνθετο. Η ιδέα να θυσιαστεί ο Τσακαλώτος και να αναλάβει έως και τις ευρωεκλογές για χάρη της ομπρέλας και της κυρίας Αχτσιόγλου, όπως πρότειναν μερικοί, απλά δεν παίζει. Γιατί ο Ευκλείδης είναι καλός, αλλά όχι κουτός. Άρα η Εφη πρέπει πρώτα να φάει την κρυάδα τριών εκλογικών ηττών και μετά να έρθει στα ίσα της. Επίσης, η ιδέα της δυαρχίας με τον Χαρίτση υπαρχηγό δεν αρέσει στην Έφη. Γιατί και με βάση τις εσωτερικές μετρήσεις που έκαναν (σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ) η κυρία Αχ. παίρνει 80% για επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντίπαλον δέος;

-Και ποιο είναι το αντίπαλον δέος της Εφης; Θεωρητικά ο Νίκος Παππάς, ο Σπίρτζης και ο Πολάκης, αλλά ουδείς εκ των τριών στέκεται για αρχηγός, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, άντε ο Πολάκης να κατέβει ως υποψήφιος και να γράψει ένα καλό ποσοστό, αλλά έως εκεί.

Και από τηγανίτα;

-Όλα αυτά που σας γράφω είναι προϊόν ρεπορτάζ, όπως και κάποια κίνηση που αναμένεται από τους πασοκογενείς. Αλλά όλα αυτά, καλοί μου αναγνώστες, δεν ξέρω τι γκελ μπορεί να κάνουν στην κοινωνία γιατί όταν η αρχηγός είναι Αριστερή, παρά τις όποιες συμπάθειές της (σποραδικά) και στα media, δύσκολα προκύπτει αποτέλεσμα. Γιατί όλο μέλι-μέλι, αλλά από τηγανίτα τίποτα.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: