slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία:ανακοίνωση Υποψήφιου Συμβούλου - Λίνα Ηλιοπούλου






Ηλιοπούλου-Παγώνη Γαρυφαλλιά (Λίνα) του Παναγιώτη

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Καλωσορίζουμε τη Λίνα Ηλιοπούλου στη Θηραϊκή Πολιτεία, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Λίνα, έχει αφιερώσει τη ζωή της στην Οία, όπου ζει και δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου.

Ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Πολιτών της Οίας, εδώ και δέκα χρόνια, έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε όλες τις δράσεις των Πολιτών. Η μετατροπή του Κινήματος σε Πολιτιστικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο από το 2018, τη βρίσκει στη θέση της Γραμματέως μέχρι και σήμερα.
Έχει συμβάλλει ακόμη στην δημιουργία του πολιτιστικού συλλόγου της Πρωτοβουλίας Νεολαίας Οίας (ΠΝΕΟ) μια οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέσω της οποίας διεξήχθησαν πολιτιστικά φεστιβάλ και αθλητικές δράσεις.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παγώνη, έχουν δύο παιδιά, την Ίριδα και τον Ερμή. Η ίδια υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Οίας, διατελώντας ταμίας, γραμματέας και πρόεδρος, περίοδος κατά την οποία έγιναν ουσιαστικές δράσεις για να εγκριθεί και να ξεκινήσει το έργο ανάπλασης του σχολείου.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Λίνα Ηλιοπούλου , ένα άξιο μέλος της κοινωνίας μας, που συμμετέχει και στηρίζει το όραμα της παράταξης για μια δυναμική πορεία της Σαντορίνης και της Θηρασίας ως σύγχρονων τόπων και οικιστικών προορισμών που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις των καιρών, χωρίς να χάνει ο τόπος τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα του, που τον έφεραν στο προσκήνιο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και που η διατήρηση και προστασία τους, θα καθορίσει το μέλλον του. 

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα

 


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: