slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη Ρόδο η πρώτη επίσημη επίσκεψη της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού

Στην Ρόδο, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε χθές την Υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, την Υφυπουργό Ελενα Ράπτη και τον Γ. Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.
Στην πρώτη επίσημη επίσκεψη της νέας πολιτικής ηγεσίας του Ελληνικού Τουρισμού, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε, μαζί με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, με το σύνολο των φορέων του τόπου, εργαζομένων και επιχειρηματιών, για όλες τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να ακούσουμε τις προτάσεις του κάθε οικονομικού, επιστημονικού και κοινωνικού φορέα.
Ναί, έχουμε μάθει να ακούμε και πάνω απ' όλα έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε. Ετσι άλλωστε βγήκαμε όρθιοι από την πιο δύσκολη πρόκληση στην ιστορία του τουρισμού.
Είχαμε ταυτόχρονα και την ευκαιρία να συζητήσουμε για το Αύριο. Αυτό που εμείς εδώ σχεδιάσαμε μέσα απο το πρωτοποριακό πρόγραμμα αειφορίας "The Rhodes Co-Lab", συνεισφέροντας, καθοριστικά και στην πράξη, στον παγκόσμιο αγώνα για βιώσιμο τουρισμό. Ενα σχέδιο που μας δίνει τη δυνατότητα να λέμε οτι το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον είναι ουσιαστικό, συνεχές, βασανιστικό και εκδηλώνεται με την ανάληψη πρωτοβουλιών που σε παγκόσμιο επίπεδο έτυχαν της πιο θερμής υποδοχής. Με σύμμαχο τη κοινωνία που θέλει και μπορεί να κάνει την διαφορά.
Και, Ναι, θα τα ξαναπούμε πολλές φορές. Για την ακριβεία θα τα λέμε διαρκώς.
Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: