slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: Αναγγελία υποψήφιου Συμβούλου - Καρρά Γεωργία του Μάρκου

Καρρά Γεωργία του Μάρκου

Επαγγελματίας στον τουρισμό.

 

Η Γεωργία, είναι ένας ακούραστος, δραστήριος, συνεπής και ευαίσθητος άνθρωπος. Παντρεμένη με τον Νίκο Γιαννακόπουλο και μητέρα δύο παιδιών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται στην Οία, όμως για  δεύτερο σπίτι της  έχει το αγαπημένο της Ακρωτήρι,  χωριό του  άντρα  της. Από πολύ μικρή ηλικία  ασχολείται ενεργά με τον τουρισμό εργαζόμενη ως ιδιωτική υπάλληλος αλλά και στην επιχείρηση των γονιών της.

Υπηρέτησε τους πολίτες της Σαντορίνης και της Θηρασίας για πολλά χρόνια, αφού εργάστηκε ως υπάλληλος στην κοινότητα Οίας και μετέπειτα ως δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Θήρας. Εργατική, αποτελεσματική, ακέραιη και δίκαιη, συμμετείχε σε πολλούς τομείς της λειτουργίας του Δήμου, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, ανιδιοτέλεια μα πάνω από όλα ανθρωπιά και

αλληλεγγύη. Εργάστηκε στην οικονομική υπηρεσία, στο  γραφείο προμηθειών,  στο γραφείο  αιρετών  οργάνων  ως γραμματέας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ σε άριστη συνεργασία με όλα τα τμήματα του Δήμου, αφιέρωσε γνώσεις, ιδέες και πράξεις όταν  της  ανατέθηκε η δημιουργία και η  λειτουργία της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Θήρας.

Γνωρίζοντας αρκετά τη δημόσια διοίκηση, τις λειτουργίες, τις διαδικασίες και τις δυνατότητες του μηχανισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , αποφάσισε να αφιερωθεί σε αυτήν για το κοινό καλό, βοηθώντας με κάθε τρόπο στην εξυπηρέτηση των κατοίκων των νησιών μας.

 Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Γεωργία Καρρά, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: