slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θηραϊκή Πολιτεία: ανακοίνωση υποψήφιου συμβούλου - Μαρίνη Σοφία

 


Σοφία K. Μαρίνη

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Σοφία ζει για πάνω από δύο δεκαετίες στην κοσμοπολίτικη Οία, την οποία έχει κάνει πατρίδα της, διατηρώντας εκεί το δικό της εμπορικό κατάστημα.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της Οίας μέσα στα χρόνια και αντιμετωπίζοντας ως επαγγελματίας και ως κάτοικος τη σημερινή της κατάσταση, εκφράζει έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς. Όντως σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες, διαπιστώνει τη δυσαρέσκεια τους σε πολλά θέματα, όπως η καθαριότητα, ο συνωστισμός, το κυκλοφοριακό, η κατάσταση στους δρόμους.

Ένα ακόμη θέμα που την απασχολεί είναι η ύπαρξη των αδέσποτων ζώων, που κινούνται απροστάτευτα και χωρίς μέριμνα από τους αρμόδιους, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους και την ασφάλεια του κόσμου.

Για αυτά, τα σημαντικά θέματα της καθημερινής ζωής, αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά και να αγωνιστεί με όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις της.

Η Θηραϊκή Πολιτεία καλωσορίζει τη Σοφία Μαρίνη, ένα άξιο μέλος της κοινωνίας των  Σαντορινιών, που με αφοσίωση, συνέπεια και έργο θα στηρίξουν το όραμα της Παράταξης, για ένα βιώσιμο, στιβαρό μέλλον για τη Σαντορίνη και τη Θηρασία μας.

#thiraikipoliteia #nikoszorzos #dinami_stous_polites #santorini #santorini #greece #dimotikesekloges2023 #σαντορίνη #όραμα #βιωσιμότητα #συνέπεια #αλήθεια #σοβαρότητα


--
Για τη Θηραϊκή Πολιτεία
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: