slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανέκδοτο

Το τέλος της (πολιτικής) λογικής είναι η ανάδειξη του Ε. Αντώναρου σε παράγοντα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου! Και η αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ των αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Σήμερα για παράδειγμα το ηλεκτρονικό «Πρώτο Θέμα» έφτασε στο σημείο να αναπαράγει τα τουιτ του για το ταξίδι του στην Πάτμο και να μιλάει για «ημερολόγιο διακοπών» με μια εσάνς ειρωνείας! Κάπου όμως έχει χαθεί το μέτρο! Τι είναι αστείο, και τι δεν είναι!
Μιλάμε για τον Ε. Αντώναρο που η πολιτική του σκέψη είναι εφάμιλλη του Δημοσθένη Βεργή! Και μάλλον αδικούμε τον Βεργή, διότι ο Βεργής κατά δήλωση του ψήφισε Μητσοτάκη!

Βέβαια, εύλογα θα πει κανείς τι φταίνε τα ΜΜΕ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τον τοποθετεί στα ψηφοδέλτια του; Αλλά αυτό είναι σαν το αβγό με την κότα… Ποιος το έκανε πρώτος! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «προβολή» Αντώναρου από τα ΜΜΕ, με όρους καζούρας τις περισσότερες φορές, παραπλάνησε την Κουμουνδούρου και τον τοποθέτησε στα ψηφοδέλτια θεωρώντας ότι έχει πολιτικό εκτόπισμα!

Είναι απορίας άξιον, διότι ο εν λόγω παράγοντας ούτε «πουλάει», ούτε εκλέχθηκε ποτέ στη ζωή του, ούτε και τώρα φυσικά είχε κάποια σοβαρή εκλογική επίδοση… Ενώ ο δημοσιογραφικός του λόγος είναι αστείος (ποιος δεν θυμάται τις ημερομηνίες που έδινε στο τουιτερ υπονοώντας ότι θα γίνουν εκλογές ή ανασχηματισμός), και ο πολιτικός του λόγος – επίσης, ανύπαρκτος! Παρόλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλε στα ψηφοδέλτια του. Αποδεικνύοντας ότι αντιμετωπίζει την πολιτική με ανάλαφρους όρους. Και ο νοών νοείτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια: