slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

📺Η Κέλλυ Σταμούλη δείχνει στο TikTok πώς βάφεται μια υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Στην τάση που έχει γίνει viral στην κοινωνική πλατφόρμα TikTok, το λεγόμενο #getreadywithme ή αλλιώς #GRWM, «ενδίδει» η υποψήφια Βουλευτής Α' Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ, Κέλλυ Σταμούλη, επιχειρώντας να... ξεβλαχέψει το κοινό της και παρουσιάζοντας έναν «οδηγό» καλής ζωής.


«Πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ», είναι ο τίτλος του βίντεο που έχει ανεβάσει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στο οποίο ανακαλεί τις... παλιές καλές ημέρες του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα η υποψήφια βουλευτής κρατά το πινέλο του βαψίματος για να δώσει λάμψη στο πρόσωπό της.


«Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε μερικά πράγματα» συνεχίζει στο βίντεο και παρουσιάζει το «βιογραφικό» της.

«Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι» λέει γαι να προσθέσει με προοδευτικό αέρα: «Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, όπου είχε καταργηθεί η ποδιά».

Απαριθμώντας, δε, τις κατακτήσεις του κόμματός της λέει τα εξής: «Να σας πω και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ, πριν πολλά πολλά χρόνια. Θεσμοθέτησε την ψήφο στα 18 χρόνια. Αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα. Νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο. Κατάργησε το έγκλημα της μοιχείας. Θεσμοθέτησε την πενθήμερη εργασία»

«Εάν δεν μας βλέπουν τα UFO, δεν κάνουμε τίποτα. Γιατί η ζωή είναι ωραία», καταλήγει αφήνοντας τα πινέλα, έχοντας δώσει λάμψη στο πρόσωπό της κι ενώ έχει ετοιμαστεί να βγει από το σπίτι της, με όλα τα απαραίτητα εφόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: