slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γιώργου Μαραγκού στη Σίφνο

Επίσκεψη Γιώργου Μαραγκού στη Σίφνο


Επίσκεψη, την 5η Απριλίου 2023, πραγματοποίησε στη Σίφνο ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μαραγκός είχε τη δυνατότητα να συναντήσει τον συντονιστή της ΟΜ Σίφνου, κ. Νίκο Βεντούρη, κομματικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συζητώντας μαζί τους οργανωτικά και λοιπά θέματα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, να ανταλλάξει απόψεις με επιχειρηματίες του νησιού, πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, πραγματοποίησε συναντήσεις με τη Δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη, τον τ. Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, τον Πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κ. Θεόδωρο Πολενάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού κ. Γιάννη Γεροντή ενώ επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της μονάδας.  

Ως κύρια θέματα, στην ατζέντα των συναντήσεων, ιεραρχήθηκαν, μεταξύ άλλων, η βελτίωση έργων υποδομής στους τομείς της ύδρευσης και της αποχέτευσης, η διαχείριση των απορριμμάτων, η επέκταση - κατασκευή του λιμένα στις Καμάρες και τα προβλήματα με τις προσφυγές στο ΣτΕ, τα προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΠΠΙ Σίφνου, οι αεροδιακομιδές ιατρικών περιστατικών στο νοσοκομείο της Σύρου, η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, η αλματώδης τουριστική ανάπτυξη που παρουσιάζει η Σίφνος και η αναγκαιότητα επικαιροποίησης του πολεοδομικού και έγκρισης του χωροταξικού σχεδιασμού, η βελτίωση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων κλπ.

Ο κ. Μαραγκός, αφού κατέγραψε τα σημαντικότερα ζητήματα όπως προαναφέρθηκαν, ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις προγραμματικές θέσεις και τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τα ζητήματα της υγείας, της νησιωτικότητας και της βελτίωσης των εργασιακών συνθηκών, της χρηματοδότησης επενδύσεων και υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας και της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας δεσμευόμενος να βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία μαζί τους με σκοπό την επωφελέστερη δυνατή και αποδοτικότερη επίλυσή τους. 



Γιώργος Μαραγκός

Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


 

 

 

 

email: contact@giorgosmaragos.gr, web: giorgosmaragos.gr

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Συνδεθείτε μαζί μας στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: