slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων ΝΔ Ανθής Χαλκιά στον Λιμενάρχη Σύρου.


          Την Πέμπτη 27Απριλιου η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ συναντήθηκε στο Λιμεναρχείο Σύρου με τον Λιμενάρχη κ.Γιάννη Βαμβακούση, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε φορείς και υπηρεσίες νησιών των Κυκλάδων.

        Στην συνάντηση επισημάνθηκε η ιστορικότητα και η σπουδαιότητα του λιμένα της Ερμούπολης στο οικονομικό γίγνεσθαι της Σύρου λόγω των πολυποίκιλων οικονομικών δραστηριοτήτων, οι οποίες αναπτύσσονται πέριξ αυτού.

          Συζητήθηκαν θέματα όπως, η κυκλοφορία οχημάτων γύρω από το λιμάνι , η συμβολή των Λιμενικών Αρχών στον τομέα της κρουαζιέρας, οι έλεγχοι των πλοίων, οι διακομιδές ασθενών από τα γύρω νησιά και φυσικά η διαχείριση του όγκου των επιβατών και των οχημάτων που επισκέπτονται την Σύρο ιδιαίτερα κατά την θερινή περίοδο.

          Η υποψήφια βουλευτής ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη Σύρου για την ενημέρωση και επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου της Λιμενικής Αρχής στην εύρυθμη λειτουργία του λιμένα της Ερμούπολης.

          Η κ.Ανθή Χαλκιά την Παρασκευή  28 Απριλίου έως  και την Κυριακή 30 Απριλίου θα επισκεφθεί την Τήνο στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί στα νησιά ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαϊου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: