slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου και του Πανναξιακού από τον Βαγγέλη Κατσαρά Αντιδήμαρχο Τουρισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

 
Θερμά συγχαρητήρια  στις ομάδες μπάσκετ του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου και του Πανναξιακού που εδραιώθηκαν στα Εθνικά Πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης Β' και Γ' κατηγορίας. Υπό πολύ απαιτητικές και ανταγωνιστικές συνθήκες, οι τοπικές ομάδες μας αγωνίστηκαν με πάθος, υπερνίκησαν κάθε εμπόδιο και κατόρθωσαν να παραμείνουν στις κατηγορίες τους! Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στον Πανναξιακό που ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και διατηρήθηκε στη Γ' εθνική κατηγορία αν και είχε προβιβαστεί εκτάκτως με "wild card" τον περασμένο Οκτώβριο! Ένα μεγάλο
μπράβο
στις ομάδες μας, τους τοπικούς συλλόγους, τα τεχνικά επιτελεία και γενικά σε όλους τους "αφανείς ήρωες" πίσω από τους δύο μεγάλους θριάμβους! Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξη του σε ολα τα σωματεία της Νάξου και σε λίγες ημέρες θα βγουν ανακοινώσεις απο το δήμαρχο Νάξου κύριο Δημήτρη Λιανό σχετικά με τις υποδομές.
Vaggelis Katsaras
Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: