slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο «Γ.Γεννηματάς» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας, δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης. Υποχώρησε μπαλκόνι στην δημοτική βιβλιοθήκη και τον παρέσυρε στο κενό

  

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας παρουσία αρκετών στελεχών της διοίκησης του δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και πολιτών στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ.
Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο. Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα.

Οι ιατροί στο «Γ.Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί ο Λάζαρος Λασκαρίδης δέχεται ευχές λόγω των γενεθλίων του. Πλέον όλοι εύχονται η περιπέτεια του να έχει αίσιο τέλος και να επιστρέψει σύντομα στις δραστηριότητες του.






Μάνος Μεϊμαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: