slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μυλωνάκης: Ο Βελόπουλος είναι απατεώνας, να γίνει έλεγχος στο κόμμα

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος στην Ελληνική Λύση, μετά την αποχώρηση από δύο βουλευτών.
Οι βουλευτές διαμαρτύρονται πως ο επικεφαλής του κόμματος, αποφάσισε με το "έτσι θέλω" να είναι υποψήφιοι σε άλλες περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν, ενώ από τη μεριά του ο κ. Βελόπουλος κάνει λόγο για αποστασία σε συνεννόηση με τη ΝΔ.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, ένας από τους αποχωρήσαντες βουλευτές μίλησε την Δευτέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στράφηκε ευθέως κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με βαρείς χαρακτηρισμούς, κατηγορώντας τον πως «έστησε» την ιστορία με την «δήθεν αποστασία», για να βγάλει από την μέση τους βουλευτές του κόμματος που εξέφραζαν πολιτικό λόγο και διαφωνίες με τις κινήσεις του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.



Σε εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο κ. Μυλωνάκης είπε ότι «σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μέχρι χθες έλεγα μήπως ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν είναι τόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας. Όμως μετά την ανάρτηση του με την οποία έλεγε εμένα «σκουπίδι, πολιτικό trash που γυρίζω στα κανάλια», από σήμερα τελείωσε ο Βελόπουλος και θα το δείτε στις εκλογές και δυστυχώς τελειώνει ένα κόμμα που υπηρέτησα 4 χρόνια».

«Εκεί με πείραξε, ότι είχαμε προσωπική σχέση. Αυτός που πίναμε καφέ μέχρι χθες, που ήταν φίλος μου, που λέγαμε τα προσωπικά μας, να προσπαθεί να με τελειώσει, όχι απλώς να μην είμαι υποψήφιος», είπε ο κ. Μυλωνάκης για τον Κυριάκο Βελόπουλο, κατηγορώντας τον προσωπικά πως βρίσκεται πίσω από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Kontra.Ανάλογες δηλώσεις έκανε και στο Mega, λέγοντας πως ο κ. Βελόπουλος του έκανε αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: