slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τριήμερη περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ Κυκλάδων Ανθής Χαλκιά στην Τήνο


Το τριήμερο 28 έως 30 Απριλίου 2023 η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία κ.Ανθη Χαλκιά πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τήνο και περιόδευσε στην Χώρα της Τηνου και σε αρκετά χωριά στα πλαίσια των επισκέψεων της στα νησιά των Κυκλάδων εν όψει των εκλογών της 21ης Μαίου.


Την Παρασκευή 28 Απριλίου η. υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε στο δημαρχείο της Τήνου με τον Δημαρχο κ. Γιάννη Σιωτο και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μαρκουιζο.και Ζαχαρία Γιαννησοπουλο.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα υποδομής που υλοποιούνται αυτή την στιγμή στην Τήνο αλλά και σε αυτά που προγραμματίζονται καθώς και σε θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους.
Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τα τελευταία χρόνια η Τήνος γνωρίζει και μια σημαντική τουριστική αύξηση, η οποία είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση.


Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο Κέντρου Υγείας Τήνου κο Γεώργιο Βασιλάκη και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου Υγείας τη Τηνου.


Το Σάββατο 29 Απριλίου συναντήθηκε με την Έπαρχο Τήνου κα. Νατάσα Δεληγιάννη-Άσπρου, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Τηνου Αργύρη Δεσυπρη και στην συνέχεια περιόδευσε στους δρόμους της Χωρας της Τήνου όπου και άκουσε με ενδιαφέρον τα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Τήνου.Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κ. Ανθή Χαλκιά περιόδευσε σε μερικά από τα πανέμορφα χωριά της Τήνου όπου και δέχθηκε την Τηνιακή φιλοξενία.


Την Κυριακή 30 Απριλιοιυ η .κ Ανθή Χαλκιά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Τήνου με τους οποίους συζήτησε για την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν.


Ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στην Τήνο η υποψήφια βουλευτής δήλωσε: Εδώ στην Τήνο με την οποία συνδέoμαι και με οικογενειακούς δεσμούς νιώθω την ικανοποίηση ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πραγματοποίησε έργο αυτή την τετραετία. Θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να δουλεύουμε για την συνεχή αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων των Κυκλάδων.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια: