slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δ. Λιανός: Το “ευχαριστώ” στους τέσσερις προέδρους των κοινοτήτων

Νικόδημος Λιανός

Παρασκευή 28 Απριλίου.. Καταλυτική ημερομονία για την εκλογή των προέδρων στις κοινότητες άνω των 300 κατοίκων, μέσω τηςπρόσφατης εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (478/2023) για τη δημοτική περίοδο έως τις 31.12.2023.

Στη Νάξο έγιναν εκλογές σε τέσσερις Κοινότητες: Χώρα Νάξου, Σαγκρίου, Χαλκείου και Αγίου Αρσενίου. Στις τρεις από τις τέσσερις είχαμε αλλαγή: στην κοινότητα Νάξου ο Μάκης Μαυρογιάννης έδωσε τη θέση του στον Νίκο Χουζούρη. Στο Σαγκρί ο Μιχάλης Μανιός στον Στέλιο Σκορδιαλό.

Στην Κοινότητα Χαλκίου την προεδρία ανέλαβε ο Μανώλης Παραράς από την Ευδοξία Μάκαρη και τέλος στην Κοινότητα Αγίου Αρσενίου παρέμεινει ο νυν πρόεδρος Γρηγόρης Σέργης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός μέσω ανάρτησης ευχαριστεί τους προέδρους για την έως τώρα συνεργασία τους παρά τις δυσκολίες όπως τονίζει ελέω πανδημίας..

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κου Λιανού

Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Προέδρων στις Κοινότητες Νάξου, Χαλκείου, Σαγκρίου και Αγίου Αρσενίου, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

# Στην Κοινότητα Νάξου, όπου στις εκλογές του 2019 λάβαμε ποσοστό 47,72%, τη θέση του Μάκη Μαυρογιάννη έλαβε ο Νίκος Χουζούρης, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 25,60%.

# Στην Κοινότητα Χαλκείου, όπου στις εκλογές λάβαμε ποσοστό 37,5%, τη θέση της Προέδρου Ευδοξίας Μάκαρη έλαβε ο Μανόλης Παραράς, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 35,97%.

# Στο Σαγκρί, όπου λάβαμε ποσοστό 39,31%, τη θέση του Μιχάλη Μανιού έλαβε ο Στέλιος Σκορδιαλός, η παράταξη του οποίου είχε λάβει ποσοστό 34,94%.

# Στο Αγερσανί παρέμεινε Πρόεδρος ο Γρηγόρης Σέργης από την παράταξή μας, όπου είχαμε λάβει ποσοστό 46%.

Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά το διάστημα αυτό και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τους μέχρι τώρα Προέδρους, την Ευδοξία Μάκαρη, τον Μάκη Μαυρογιάννη και τον Μιχάλη Μανιό καθώς και τον Γρηγόρη Σέργη που επανεκλέχθηκε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: