slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμμετοχή Νίκου Συρμαλένιου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Θεοσκεπάστου στην Άνδρο – Τριήμερη επίσκεψη στο νησί

Από Παρασκευή 31/3 έως Κυριακή 2/4 ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε την Άνδρο. Συμμετείχε όπως κάθε χρόνο στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις της Παναγίας της Θεοσκεπάστου προσκεκλημένος από το Δήμο της Άνδρου.

Επίσης μαζί με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη, επισκέφθηκαν το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στο νησί. Εκεί συζήτησαν αναλυτικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία με κυριότερο το θέμα της ύπαρξης προσωπικού πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, εποχικοί, πενταετούς υποχρέωσης, κλπ.), με ότι αυτό σημαίνει για την υπηρεσιακή και την οικονομική τους εξέλιξη. Από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε να στηρίξουμε όλα τα δίκαια αιτήματα της υπηρεσίας, όπως άλλωστε έχουμε κάνει μέχρι τώρα και γι αυτό το λόγο μας ευχαρίστησαν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που έχουμε κάνει στη Βουλή.



Ο Νίκος Συρμαλένιος συμμετείχε επίσης μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές στις Κυκλάδες Μαρία Χανιώτη και Γιώργο Μαραγκό, καθώς και με τον επικεφαλής της ελλάσσονος δημοτικής αντιπολίτευσης Γιάννη Καπάκη, στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου, ενώ περιόδευσε στου Κοχύλου και στον Όρμο Κορθίου. Τέλος συμμετείχε σε συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος στην ταβέρνα του Γιακουμή στο Μπατσί, όπου συζητήθηκε η συμμετοχή και η συμβολή όλων στον εκλογικό αγώνα με αισιοδοξία για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.



Στην περιοδεία και στις συζητήσεις με τους κατοίκους αναδείχθηκαν με οξύτητα τα ζητήματα της ακρίβειας που εξανεμίζει το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, καθώς και το θέμα της υγείας με επιτακτικό αίτημα την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας. Επίσης αναδείχθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η ολοκλήρωση του αλιευτικού έργου στον Όρμο Κορθίου που έχει βαλτώσει καθώς και η ολοκλήρωση της εκβάθυνσης του λιμένα του Γαυρίου που ξεκίνησε με χρηματοδότηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με υπουργό τον αείμνηστο Νεκτάριο Σαντορινιό. Τέλος αναδείχθηκε πάλι το αίτημα της ίδρυσης Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στην Άνδρο, αίτημα εύλογο και επιτακτικό για το νησί της ναυτοσύνης.

3/4/2023Νίκος ΣυρμαλένιοςΣτις Κυκλάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: