slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτσης- Το δυνατό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας

Και στις Κυκλάδες μπήκαμε πια στην τελική ευθεία για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Στον Κομματικό Μηχανισμό της Ν.Δ., έχει σημάνει συναγερμός, τόσο στο νησί της Σύρου, όσο και στα λοιπά Κυκλαδονήσια. Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις Κυκλάδες, είναι ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο, ωστόσο το δυνατό χαρτί που ξεχωρίζει είναι το όνομα του κ. Γιάννη Βρούτση.

Ο Γιάννης Βρούτσης έχει μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και της Πολιτικής, έχει διατελέσει Υπουργός Εργασίας, και μάλιστα άφησε το δικό του στίγμα στο συγκεκριμένο Υπουργείο. Ακολούθως έχει διατελέσει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., δίνοντας μάχες στο Κοινοβούλιο για να υπερασπιστεί τις θέσεις της Κυβέρνησης. Έχει υπάρξει εισηγητής σε πολλά Νομοσχέδια, ενώ έχει δώσει απαντήσεις ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και σε ερωτήσεις Βουλευτών της Αντιπολίτευσης.Γιάννης Βρούτσης- Το δυνατό χαρτί της Νέας Δημοκρατίας - (cycladeslive.gr)



Ο Γιάννης Βρούτσης, ως Βουλευτής Κυκλάδων, υπήρξε πάντοτε αρωγός της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, υπήρξε κοντά στους φορείς και τους Συλλόγους των νησιών μας, ενώ βοήθησε και χιλιάδες Κυκλαδίτες σε αιτήματα τα οποία υπέβαλλαν στο Πολιτικό του Γραφείο.

Δίκαια λοιπόν, κομματικά στελέχη της Ν.Δ. σε όλες τις Κυκλάδες, θεωρούν το Γιάννη Βρούτση ως το ισχυρό χαρτί για τις προσεχείς Εθνικές Εκλογές. Σύμφωνα μάλιστα με μετρήσεις που έχουν γίνει ο Γιάννης Βρούτσης – ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (αφού τον όρισε Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ), θεωρείται το πρόσωπο εκείνο που θα ηγηθεί της Ν.Δ. και θα λάβει τις περισσότερες ψήφους από όλους τους υποψηφίους του γαλάζιου ψηφοδελτίου στις Κυκλάδες.

Πρώτος Βρούτσης – Δεύτερη Μονογυιού

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του CycladesLIve.gr, ο Γιάννης Βρούτσης, αναμένεται να είναι μακράν πρώτος σε ψήφους με δεύτερη την Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Γιάννης Βρούτσης έχει οργώσει στην κυριολεξία τα Κυκλαδονήσια καθ΄ολη τη διάρκεια της τετραετίας και όχι μόνο προεκλογικά, ενώ έχει βοηθήσει να δοθούν σημαντικές χρηματοδοτήσεις για έργα ανάπτυξης στις Κυκλάδες μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CycladesLIve.gr, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί και πάλι όλα τα Κυκλαδονήσια μας, ενώ στις 14 Μαΐου 2023 στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, στην οποία θα συμμετέχουν και ετεροδημότες των Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: