slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κυκλάδες- Γιατί ο Γιάννης Βρούτσης “σαρώνει”;;



Κατά κοινή ομολογία και σύμφωνα και με τη δημοσκόπηση η οποία έγινε πριν μερικές βδομάδες στα νησιά μας, ο Γιάννης Βρούτσης…"σαρώνει" στις Κυκλάδες, στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της Ν.Δ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί όμως οι περισσότεροι ψηφοφόροι στις Κυκλάδες επιλέγουν το Γιάννη Βρούτση;;;


Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα μιλήσαμε με Κομματικά Στελέχη της Ν.Δ. από διάφορα Κυκλαδονήσια μας αλλά και με απλούς πολίτες των Κυκλάδων.

Εμπειρία- ικανότητες- γνώσεις

Πέραν του γεγονότος ότι ο κ. Βρούτσης έχει μια τεράστια πολιτική εμπειρία- αφού εκτός από Βουλευτής των Κυκλάδων, έχει διατελέσει και Υπουργός Εργασίας αλλά και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, είναι αλήθεια ότι έχει και μεγάλες ικανότητες και γνώσεις σε όλα τα θέματακαι στο Υπουργείο Εργασίας έκανε ένα τεράστιο έργο.

Προσβάσεις στα Κέντρα Εξουσίας

Ο κ. Βρούτσης έχει επίσης προσβάσεις στα Κέντρα Εξουσίας μέσα από τις οποίες αυτές προσβάσεις, έχει βοηθήσει Δήμους, φορείς αλλά και χιλιάδες πολίτες των Κυκλάδων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ακόμη και πολιτικοί του αντίπαλοι στα νησιά μας όταν τίθενται προβλήματα των τοπικών κοινωνιών αυτοί τους παραπέμπουν στον κ. Γιάννη Βρούτση για να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους!

Ο κάτοικος των Κυκλάδων, θέλει να νιώθει ότι έχει έναν πολιτικό που μπορεί επάνω του να ακουμπήσει και να του λύσει εκείνος το πρόβλημά του όταν αυτό υπάρξει.

Και βάση των μέχρι σήμερα γεγονότων ο μόνος Βουλευτής στις Κυκλάδες που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αλλά και τους φορείς των  νησιών μας , είναι ο Γιάννης Βρούτσης.

Σιγουριά

Αυτή η σιγουριά που προσφέρει στον κόσμο είναι και ο κύριος λόγος που ο κ. Βρούτσης έχει χαρακτηριστεί το δυνατό χαρτί της Ν.Δ. στις Κυκλάδες και για μία ακόμη φορά βάση των μέχρι τώρα στοιχείων αναμένεται να είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: