slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Xαράλαμπος Κόκκινος: Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία!



"Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία"!

                   Ανακοίνωση 
για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821!

Η Επέτειος  έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 σκορπά σε όλους μας εθνική υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα. 
Αποτελεί τη  κρίσιμη καμπή στην πορεία του Ελληνισμού όπου η ανάγκη για ελευθερια γίνεται ιστορία!  Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο,  η ελπίδα  παλεύει ενάντια και νικά  το φθαρμένο και την παρακμή !

Στα  τετρακόσια ( 400) χρόνια σκλαβιάς η αγωνία για αποτινάξη του Τουρκικού ζυγού  μετατρέπεται σε αγώνες αυταπάρνησης και αυτοθυσίας. 
Οι πολύχρονοι αγώνες θα φέρουν τη νίκη και  την  σύσταση του ελληνικού κράτους .

Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν για την ελευθερία μας.  Συγχρόνως με την Εθνική μας Επέτειο,  εορτάζουμε με σεμνότητα και κατάνυξη την  θρησκευτική  εορτή του   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!


Σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες  που θα διώξουν κάθε  "γκρίζο"  και ότι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια!

Είναι χρέος μας με ενότητα, επαγρύπνηση ,  διαρκή προσπάθεια να διαφυλαξουμε την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία , να εξαλείψουμε τα παρακμιακά φαινόμενα και να χαράξουμε ένα λαμπρο παρόν και μέλλον !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

-για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό " ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "
- Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου 
- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: