slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίβλος: Αυτοψία από τη δημοτική Αρχή για θέματα ασφάλειας του Γυμνασίου

Του Νικόδημου Λιανού 
Με βάση την ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βίβλου, στο δρόμο προς το σχολείο υπήρξε ένα μικρό συμβάν που είχε σχέση με την ασφάλεια των μαθητών.

Μικρές υλικές ζημιές την ώρα της αποβίβασης των μαθητών κατά την προσέλευσή τους στο Γυμνάσιο…

Προειδοποίηση;



Πέμπτη 24 Μαρτίου…

Σύσκεψη στο Δημαρχειακό Μέγαρο ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κο Ορφανό και τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό. Θέμα της συνάντησης; “Η ασφάλεια των μαθητών σε ότι αφορά την μετάβαση των μαθητών από και προς το Γυμνάσιο”.

Συνάντηση σε κλίμα αισιοδοξίας και συνεργασίας και με διάθεση να κατανοήσουν τα προβλήματα.



Οσο για την αυτοψία;

Και η αυτοψία… Κυριακή 26 Μαρτίου.

Οπως διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση από τα μέλη του Συλλόγου στη σελίδα τους στα social media “παρουσία μελών του Συλλόγου μας, του Δημάρχου κ. Λιανού Δημήτρη και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής του Δήμου Νάξου κ. Ορφανού Ηλία, έγινε το προκαθορισμένο ραντεβού το οποίο είχε δοθεί την Πέμπτη στην συνάντηση μας στο Δημαρχείο.

Η άμεση επίσκεψη στο πολύ βασικό μας πρόβλημα που δεν είναι άλλο από την ασφαλή διέλευση των μαθητών προς και από το Γυμνάσιο, μας δίνει την αίσθηση ότι θα βρούμε την καλύτερη λύση.

Επί του σημείου που κινούνται οι μαθητές συζητήθηκαν διάφορες λύσεις οι οποίες όμως έχουν κάποιο χρόνο για να μπορέσουν να υλοποιηθούν.

Εμείς ζητήσαμε από τον Δήμαρχο την άμεση και προσωρινή λύση έως ότου έχουμε κάτι μόνιμο.

Περιμένουμε κάποιες σκέψεις που μας παρουσίασε ο κ.Λιανός να υλοποιηθούν εντός των ημερών.

Επί της ευκαιρίας της επίσκεψης αυτής συζητήσαμε και θέματα που αφορούν γενικότερα το σχολικό μας συγκρότημα.

Ο κ.Ορφανός έδειξε ότι έχει μελετήσει όλα αυτά που είχαμε συζητήσει μαζί του σε προηγούμενο ραντεβού μας και σε συζήτηση επί τούτου με το Δήμαρχο προτάθηκαν λύσεις.

Είμαστε σε αναμονή των ανάλογων πράξεων”.




Δεν υπάρχουν σχόλια: