slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση Γιάννη Βούτση : Στις ΕΚΛΟΓΕΣ 21 ΜΑΙΟΥ θα δώσουμε ξανά τη μάχη μαζί για την Ελλάδα για τις Κυκλάδες για την Νέα Δημοκρατία

Βρούτσης Ιωάννης 
Μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας εργο για την χώρα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη .
Μια όμορφη μάχη γεμάτη προκλήσεις για αρχές, για αξίες , για τον ευλογημένο τόπο μας τις Κυκλάδες για τα ήθη μας , την παράδοσή μας,τις επόμενες γενιές , το μοναδικό Κυκλαδικό ανάγλυφοΜια καινούργια μάχη για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε και αναπτύσσουμε τη χώρα μας .
Προσωπικά δεσμεύομαι να συνεχίσω να αγωνίζομαι συνεχώς και διπλα σας - όπως το κάνω χρονια - μέσα και εξω απο την Βουλή σε κάθε νησί και χωριό ξεχωριστά για όλες και όλους σας και απο οποιαδήποτε θέση θα βρεθώ την επόμενη μέρα!
Αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και ευθύνη που οι Κυκλάδες με εμπιστεύονται απο την πρώτη φορά που ξεκίνησα να τις εκπροσωπώ στη Βουλή στην Κυβέρνηση και στην Ελλάδα
Ευθύνη και εμπιστοσύνη που τίμησα και εγω με την σειρά μου απο οποία θέση και αν βρέθηκα είτε ως #Υπουργός είτε ως Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος είτε ως #Βουλευτής με εργο μετρήσιμο και σημαντικό για την πατρίδα !
Ευθύνη στήριξη και εμπιστοσύνη που ζητώ εκ νέου να μου δώσετε στις επικείμενες εκλογές !

Δεν υπάρχουν σχόλια: