slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης

“Success is a science

If you got the conditions, you will get the result.”


«Η επιτυχία είναι σαν την επιστήμη, υπό τις κατάλληλες συνθήκες (με τα κατάλληλα συστατικά)  θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα»

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος εξειδικευμένων σεμιναρίων του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» που αφορούσε  νέους ή έμπειρους bar managers  καθώς και ιδιοκτήτες bar που θέλουν να μάθουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ενός συγχρόνου και ανταγωνιστικού bar (ανεξάρτητου ή μέρους άλλης επιχείρησης). Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:


1.Budget and Cost Control

Πρόγραμμά για τη διαχείριση  των οικονομικών και την κοστολόγηση των συνταγών.

2.Marketing for Bar

Μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Πως δημιουργούμε ένα σωστά μελετημένο επιχειρηματικό σχέδιο. 

3.Bar Consepts and Modern Trends

Κυρίαρχες τάσεις στα μπαρ και πως μπορούμε να τις εντάξουμε στο δικό μας πλάνο.

4.Spirits and Classic Cocktails

Κλασικά κοκτέιλ και αποστάγματα.


    Οι εκπαιδευόμενοι έμειναν πολύ  ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενταχθούν σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης  του αντικειμένου που θα υλοποιήσει το Σωματείο μετά το πέρας της σεζόν. 

 Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εκ’ μέρους του Σωματείου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,  Ηλίας Κιουλαφής και  Κωνσταντίνος Καραμανής δημιούργησαν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την άρτια διοργάνωση των προγραμμάτων.   

   Το Σωματείο ευχαριστεί δημόσια την Bar Academy για τη συνεργασία ,το κατάστημα «Μέλι- Κανέλλα» για την αξεπέραστη φιλοξενία του, τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά για την πολύτιμη βοήθεια του και το εστιατόριο «Κόζι» . 

Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 16-20/3/2022 και αφορά μαθήματα Μαγειρικής σε πραγματικές  συνθήκες επαγγελματικής κουζίνας.


Για το Δ.Σ


Ο πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος                            Γεώργιος Αποστ. Γιαννάκης






Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν ήταν:

1. Budget and Cost Control
Πρόγραμμά για τη διαχείριση των οικονομικών και την κοστολόγηση των συνταγών.




2.Marketing for Bar
Μάρκετινγκ στις επιχειρήσεις φιλοξενίας. Πως δημιουργούμε ένα σωστά μελετημένο επιχειρηματικό σχέδιο.

3.Bar Consepts and Modern Trends
Κυρίαρχες τάσεις στα μπαρ και πως μπορούμε να τις εντάξουμε στο δικό μας πλάνο.

4.Spirits and Classic Cocktails
Κλασικά κοκτέιλ και αποστάγματα.






Όπως αναφέρει το Σωματειο σε ανακοίνωση του, οι εκπαιδευόμενοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενταχθούν σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης του αντικειμένου που θα υλοποιήσει το Σωματείο μετά το πέρας της σεζόν.






“Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εκ’ μέρους του Σωματείου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ηλίας Κιουλαφής και Κωνσταντίνος Καραμανής δημιούργησαν τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για την άρτια διοργάνωση των προγραμμάτων” αναφέρει το Σωματείο Μαζικής Εστίασης που είναι ο διοργανωτής των σεμιναρίων.



Να σημειωθεί ότι το Σωματείο ευχαριστεί δημόσια την Bar Academy για τη συνεργασία, το κατάστημα «Μέλι- Κανέλα» για την αξεπέραστη φιλοξενία του, τον Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κατσαρά για την πολύτιμη βοήθεια του και το εστιατόριο «Κόζι».




Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μεταξύ 16-20/3/2022 και αφορά μαθήματα Μαγειρικής σε πραγματικές συνθήκες επαγγελματικής κουζίνας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: