slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανάσα για την Σύρο και τα υπόλοιπα νησιά η παρέμβαση Βρουτση στον Υφυπουργό περιβάλλοντος κ. Giorgos Amiras - Γιώργος Αμυράς

Αντιμετωπίσαμε το μεγάλο πρόβλημα που απειλούσε με οριστική κατάργηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου με 700 μέλη , του Αγροτικού Συνεταιρισμου Σύρου αλλα και πολλών άλλων κυνηγετικών συλλόγων σε όλες τις Κυκλάδες! Μελέτες που αφορούν την natura σε διάφορα νησιά οπως αυτή της Συρου οδηγούν σε αφανισμό τον πρωτογενή τομεα και καταργούν κάθε μορφή κυνηγετικής δραστηριότητας .
Τέτοιες μελέτες που δεν λαμβάνουν υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα και την σχέση του με την γη και τη φύση, που γίνονται με ατεκμηρίωτες και με πρόχειρες διαδικασίες και κυρίως χωρίς διαβούλευση δεν μπορούν να γίνουν αποδέκτες!
Βάζουν σε γυάλα το μισό νησί και οδηγούν σε αντίθετα αποτελέσματα !!!!
Σε επικοινωνία με τον Υφυπουργό περιβάλλοντος κ. Giorgos Amiras - Γιώργος Αμυράς δεσμεύτηκε πως τέτοιες διαδικασίες δεν γίνονται αποδέκτες και ζήτησε τις εγγραφες προτάσεις και απόψεις του κυνηγετικού συλλόγου .
Σήμερα στα γράφεια του κυνηγετικού Συλλόγου με πρωτοβουλία του άξιου Προέδρου Ανω Σύρου Ραουζαίου Πέτρου μαζι με τον πρόεδρο Φίλιππο Μώτο τον αντιπρόεδρο Παλαιολόγο Γιώργο . #Συρος #Ανδρος #Μυκονος #Τηνος #Τζια #Κυθνος #Σεριφος #Σιφνος #Μηλος #Κιμωλος #Ναξος #Παρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: