slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σιφναϊκά Νέα : Κυκλοφορεί το φύλλο, Νοεμβρίου

Φίλες και φίλοι αναγνώστριες και αναγνώστες

Προσπαθήσαμε να λάβετε αυτό το φύλλο έγκαιρα ώστε να λάβετε στην ώρα τους και τις θερμές μας ευχές για τις γιορτές και τον καινούργιο χρόνο. Που όλοι και όλες ελπίζουμε – ανθρώπινη ανάγκη ! – να είναι καλύτερος απ' αυτόν που …πνέει τα λοίσθια!

Φροντίσαμε επίσης το φύλλο να είναι μεστό από ενδιαφέροντα θέματα, πολύ σημαντικά για το νησί μας, με προεξάρχον αυτό της επαπειλούμενης κατάτμησης της περιοχής NATURA, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ουσιαστική πολύμορφη καταστρατήγηση της. Το άρθρο της ομότιμης καθηγήτριας του ΕΜΠ κ. Αλεξάνδρας Κατσίρη στην 8η σελίδα, που είχε την καλοσύνη να το εμπιστευθεί στην εφημερίδα, βοηθάει πολύ να κατανοήσουμε περί τίνος πρόκειται!
Η Γωνιά της Ποίησης με Νικηφόρο Βρεττάκο, το άρθρο της Ρόνιας Αναστασιάδου για την αποτίμηση της τουριστικής περιόδου και ενδιαφέρουσες ειδήσεις που γεμίζουν την πρώτη σελίδα, πλουτίζουν, μαζί με πολλά και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα, την ύλη μας.

Καλή ανάγνωση τώρα στις γιορτές, που θα έχετε ίσως λίγο περισσότερο χρόνο. Να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται και να υποδεχτείτε με τους καλύτερους οιωνούς τον καινούργιο χρόνο.
Σιφναϊκά Νέα : Κυκλοφορεί το φύλλο, Νοεμβρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: