slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ματαιώθηκε και πάλι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Νέα πρόσκληση για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, με τα ίδια θέματα.

Μαυρομμάτης ο καθένας ας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Οι απόντες από τη συνεδρίαση, της  Παρασκευής  θα αποσταλούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, προκειμένου να διαγραφούν μετά από τρεις συνεχόμενες αδικαιολόγητες απουσίες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Νάξου & Μικρών Κυκλάδων ανακοίνωσε, ότι η επόμενη συνεδρίαση, τρίτη κατά σειρά μετά από τις δυο ματαιώσεις λόγω έλλειψης απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί με νέα πρόσκληση την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, με τα ίδια θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Για τα θέματα της παρούσας πρόσκλησης είχε εκδοθεί η με αρ. πρωτ. 21.717/25-11-2022 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων δυνάμει της οποίας είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για τις 29- 11-2022 και ώρα 19:00μ.μ., η οποία όμως ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως απαρτίας, ένεκα της απουσίας των Δημοτικών Συμβούλων των Δημοτικών Παρατάξεων «Μαζί Αλλάζουμε», «Δύναμη Δημιουργίας», «Λαϊκή Συσπείρωση» και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, Εμμανουήλ Πολυκρέτη και Παρασκευής Μαργαρίτη.

Για τα θέματα της παρούσας πρόσκλησης είχε εκδοθεί επίσης η με αρ. πρωτ. 21.956/30-11-2022 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων δυνάμει της οποίας είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για τις 05- 12-2022 και ώρα 19:00μ.μ., η οποία όμως ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως απαρτίας, ένεκα της απουσίας των Δημοτικών Συμβούλων των Δημοτικών Παρατάξεων «Μαζί Αλλάζουμε», «Δύναμη Δημιουργίας», «Λαϊκή Συσπείρωση» και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, Εμμανουήλ Πολυκρέτη και Παρασκευής Μαργαρίτη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά τα ανωτέρω για τη παρούσα συνεδρίαση, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 96 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.), θα ευρίσκεται σε απαρτία, εφόσον τα παρόντα μέλη αποτελούν το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: