slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

🤷‍♂️🤷‍♂️Νέες φάπες Μαρινάκη στο Μαξίμου

 Στον καταιγισμό των ευφάνταστων αποκαλύψεων Βαξεβάνη (με κορυφαία πως ο Κυριάκος έστησε τον Τσίπρα στην καρέκλα στο κότερο για να τον φωτογραφήσει) έρχεται να προστεθεί και το σοβαρό🤣🤣🤣🤣ρεπορτάζ του Κυριακάτικου «Βήματος» που αναφέρεται στη σύνδεση του Predator με την ΕΥΠ, τα ονόματα των αστυνομικών που γνώριζαν για το λογισμικό, το πως ήλθε αυτό στην Ελλάδα και πως πληρώθηκε αλλά και τον ρόλο των Δημητριάδη, Λαβράνου, Μπίτζιου και Κοντολέοντος.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο κτίριο της ΕΥΠ στην Αγία Παρασκευή είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε την περίοδο κυρίως 2020 – 2022 το Predator. Μάλιστα στον συγκεκριμένο χώρο έδιναν παρών αστυνομικοί που είχαν μετατεθεί στην ΕΥΠ κυρίως από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αλλά και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις παπαριές του ΒΗΜΑτος ρόλο είχε και μία αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας η οποία παράλληλα είχε και ρόλο στις νόμιμες υποκλοπές που ζητούσε η ΕΥΠ, υπογράφοντας μάλιστα και η ίδια τα αιτήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: